Skip to content Skip to footer
0 items - 0.00RSD 0
0 items - 0.00RSD 0

Czech Cycling Tour 2023 Etapy, Výsledky, Live Stream

Czech Cycling Tour 2023 Etapy, Výsledky, Live Stream ️

Rfa + Iaf ️info Kníže Vs Krt Karta, Program, Zápasy A Výsledky, Livestream

Content

Ten představovaly soubory tvořené hudebníky, kteří byli aktivní v rámci progresivního rocku již v sedmé dekádě. Jednalo se o skupiny Asia (viz Přehlídka veteránů) či Marillion (viz. též Přehlídka veteránů). Když už jsem nahoře zmínil party, co vycházely ze zepelínů, tak když se to vezme kolem a new kolem, nikdo nemohl okopčit Led Zeppy lépe než jejich vlastní krev. Tudíž se vlastně ani nejedná o kopčení, jen o rodové pokračování. Mluvím um kapele Bonham, v níž bicí ničil Bonzův syn Jason Bonham, „plantovsky“ kvílel kanadský zpěvák” “Lalu MacMaster, kytaru svíral Ian Hatton a new basu bil John Smithson. Většina esencí kladiva bohů suoka v téhle mladé partě zachována – hrom-bubnování, brutální synkopy, surová kytara, nebeský hlas, patos, dokonce aj ty arabesky.

  • Už v minulé sezoně každý tým vyhrál po dvou utkáních, do trháku zatím žádná reprezentace nenasadila ani v aktuálním ročníku.
  • Bob částku doplatil a bez pozice checknul flop 7 8.
  • V akci třetího dne se bohužel ztratili Jan Bednář, Bára Mlejnková i Robert Kokoška, na vyplácené pozice Turnaje turnajů se tak letos probojovali tři hráči.
  • Teprve sixth v jeho osmnácti letech vyšel albový first appearance blonďatému kytaristovi a new backvokalistovi, který sony ericsson jmenoval Kenny Wayne Shepherd a pocházel z Louisiany.
  • Dva slepené góly během 70 sekund duel v koncovce první třetiny otočily, do dvougólového vedení pak Skandinávce sixth v 46.
  • Byl generálním manažerem farmy ve Wilkes-Barre/Scranton, odkud přišli hráči jako Jake Guentzel, Bryan Rust, Conor Sheary nebo Matt Murray.

Copelandem Grammy za společnou desku „Showdown“ (1985, např. „Lion´s Den“, „Black Kitty Bone“, a covery „Blackjacks“, pův. od Ray Charlese, a „T-Bone Shuffle“, pův. od T-Bone Walkera). Dobré jest i actually Collinsovo LP „Iceman“ (1991, např. „Mr. Collins, Mr. Collins“, „Don´t Mistake Attention For Weakness“, „Put The Shoe On The Other Foot“, „Iceman“). Ještě o rok a new půl mladší byl kytarista (vlastně též multiinstrumentalista) a vokalista Blues Saraceno, jenž Kotzena v podstatě u Poison vystřídal.

2016, Nové Číslo Časopisu Musicalia

Švédský útok bude na Beijer Hockey Games nesmírně nebezpečný. Svou překvapivě strohou sbírku osmi reprezentačních startů rozšíří urostlý 31letý obránce Patrik Nemeth, jenž sony ericsson před sezonou vrátil do Evropy po 11 ročnících sixth is v zámoří – stihl během nich odehrát 504 zápasů. Tre Kronor s fifteen body vedou pořadí EHT, na domácím turnaji budou chtít zvýšit aktuálně jednobodový náskok na Česko mostbet 30 free spins.

  • „Byl schopen vést tento tým épigramme dne, kdy jsme ho draftovali.
  • V top bodování z jeho aktuálních reprezentačních spoluhráčů figuruje také Niko Huuhtanen (17+26).
  • Podle televizní stanice TSN má hodnotu thirty-three milionů dolarů, ročně by si rodák z provincie Quebec vydělal 5, 5 milionů.
  • Na projektu dále spolupracují Marta Vaculínová a Petr Daněk.
  • Trenér Radim Rulík opět pozval několik hokejistů, kteří v tomto ročníku tvoří kostru národního týmu – zároveň dal alcohol šanci také debutantům i těm, kteří sony ericsson do mezistátní akce zapojí po dlouhých letech.

První jmenovaná má za sebou zatím jeden profesionální zápas s Terezií Garbačovskou, který proběhl v rámci turnaje I Am Fighter a který se Trikalové podařilo urvat na body. Manufaktura John & Co. představila v mnohých ohledech unikátní časomíry Casino Tourbillon. Hodinky jsou plně funkční ruletou. Ruleta je usazena ve 44milimetrovém pouzdru z růžového zlata s létajícím tourbillonem v zadní části na šesti hodinách.

Číslo Bulletinu Studia

Jak již bylo vegaskými reportéry předznamenáno, v čele Turnaje turnajů se usadil Preben Stokkan. Průměrný člen švýcarské soupisky pro Švédské hokejové hry 2024 má téměř 27 let, měří 184 centimeter, váží 85 kg – a také odehrál už 21 zápasů za reprezentační áčko. Bohaté zkušenosti nominovaných hokejistů svědčí o tom, že země helvétského kříže se nechce smířit s rolí otloukánka letošní EHT.

  • Buffalo ho v rozamiento 1982 jako šestého celkem draftovalo, v témže roce zde jako osmnáctiletý naskočil do slavné NHL a vydržel do roku 1990.
  • I in order to jsme vzali v potaz, “ nechal ze slyšet Bergevin.
  • Tučňáci během posledních deseti allow třikrát triumfovali a new jednou si zahráli finále.
  • Ačkoli se mezi tyto trefy vešla i jedna švýcarská, disciplinovaný výkon dovedl svěřence Jukky Jalonena k zisku tří bodů.

Letos jou na programu znovu, jen těsně před londýnským grandslamem. Tedy alespoň v prvním “prstenovém“ turnaji celého festivalu. Mini Main Celebration WSOP Circuit zná svého šampiona. Ve finálovém dni figuroval i jeden ze zástupců české pokerové školy.

A Twenty-four Dubna 2016, Velikonoční Zpívané Rozjímání Souboru

Nejlepší kodaňský střelec minulé sezony se Spartě ukázal i v prvním duelu, kdy ksfd střídající hráč trefil břevno. Už zmiňované dobré zprávy ohledně zdravotního stavu Sørensena doplnilo naskočení Victora Olatunjiho. Ten vynechal první utkání v hlavním městě Dánska, v Jablonci už ale odkopal okolo 25 minut.

Zatím není jasné, jestli se letos na obrazovkách stanice ČT Sport objeví závod Czech Tour 2023 v přímém přenosu, loni to tak nebylo. Pokud tomu ngakl bude i letos, není mo?né příliš počítat ani s online live streamy přes iVysílání, resp. Nechme se překvapit, jestli závod nebude vysílat některá jiná sportovní stanice. Tento závod se jede” “jen na 4 etapy, tentokrát neuvidíme časovku – na jezdce čeká jedna kopcovitá a tři horské etapy. První ročník se uskutečnil v roce 2009, letos tedy půjde už o 15.

Švédské Hokejové Hry 2024 Živě: Česko – Švédsko Live Stream

Kvůli zranění tak zůstal mimo jen Casper Højer. Dánský obránce zatím v sezoně neodehrál ani” “minutu. První díl boje o postup mezi Spartou a Kodaní přinesl minulý týden v Dánsku bezbrankovou remízu.

  • Z pětadevadesátého pochází i pěkný videozáznam z koncertu „Gianna Nannini Live In Roackpalast“.
  • Marketingové soubory cookie se používají ke sledování návštěvníků napříč webovými stránkami, které majitelům stránek umožňují zobrazovat relevantní the poutavé reklamy.
  • Jedná se o záznam živého koncertního vystoupení a skupina veškerý výtěžek z prodeje věnovala britské organizaci pomáhající dětem postiženým válkou.

Dění finálového dne můžete sledovat s 30minutovým zpožděním em streamu King’s Casina. Marketingové soubory biscuit se používají ke sledování návštěvníků napříč webovými stránkami, které majitelům stránek umožňují zobrazovat relevantní a poutavé reklamy. V akci třetího dne se bohužel ztratili Jan Bednář, Bára Mlejnková i Robert Kokoška, na vyplácené pozice Turnaje turnajů se tak letos probojovali tři hráči.

Seminární Práce S Rudolfínskou Tematikou

Hala je pravidelně vyprodaná (už 484 zápasů v řadě) the v ulicích města proběhly dva průvody šampionů během dvanácti měsíců, co víc si přát? „Jsme spokojeni, jak se našemu byznysu sixth is v poslední době daří. Všechno je to jen o vyhrávání a my chceme mít šanci em pohár každý rok, “ přiznává Lemieux.

  • Vypadá to, že Matn si dá ještě jeden náboj po přestávce.
  • „Walking By Myself“ (cover, pův. od Jimmy Rogerse), „Oh, Pretty Woman“ (společně s Albertem Kingem), včetně nejslavnějšího osmyčcovaného „Still Got The Blues“.
  • Nakonec, než aby se Kabrhel přes Boba zdoublil, dopadlo to přesně naopak.
  • Ale hlavně byl velmi plodným sápačem vlastních autorských alb.

Michal Mrakeš otevřel cut-off částkou na 8K, kterou za ním sedící Rifat Palevic 3-betnul na 34K. Mraky si dal chvilku na čas a poté dorovnal. Palevic na flopu A J Capital t c-betnul 23K, které Michal check callnul.

Petra Daňka Ve Vlastivědném Muzeu Ve Slaném: Neznámé Hudební Prameny K

O finském vítězství tak rozhodla až třetí část, kdy Juha Jääskä, Oliwer Kaski a konečně i Niko Huuhtanen zasypali Švýcary třemi góly v rozmezí sedmi minut. Ačkoli se mezi tyto trefy vešla i jedna švýcarská, disciplinovaný výkon dovedl svěřence Jukky Jalonena k zisku tří bodů. Utkání, které hostil Nobelstadion sixth v městě Karlskoga, lépe odstartoval západoevropský výběr.

  • Nejhravější hráč sixth v tomto sále jou jednoznačně Bob Skopalík, který mírně ubral poté, co za něho usedl Matn Kabrhel, který mu nedal nic zadarmo.
  • Tak daleko ještě nejsme, “ říká legendární šestašedesátka, expert kterou je letošní titul už pátým.
  • Žádný jiný americký obránce nenasbíral v historii ligy víc bodů.
  • Texaský veterán Albert” “Collins poté, co sony ericsson chytil na konci seventies, znovu tidak nějak paběrkoval, byť točil solidní bluesová alba jako např.
  • V lednovém čísle periodika Harmonie vyšly tři články členů výzkumného centra Musica Rudolphina.

V juniorech hrál centra, ale v Tampě ze pohyboval zejména na křídle. Claude Julien (trenér Montrealu) si s Jonathanem sedne a proberou, co bude pro náš klub nejlepší. I to jsme vzali v potaz, “ nechal se slyšet Bergevin. Ze všech startovních flightů prošlo rovných 10 % hráčů do nedělního společného dne second .

Česká Reprezentace Ve Svých Řadách Vítá Debutanty I Zkušené Navrátilce

Sedm startovních flightů i monstrózní Day two. Tím je samozřejmě Final Day, ve kterém zjistíme, kdo si odnese €95. 650 a zlatý prsten pro šampiona turnaje. Z vítězství se nakonec, k radosti českých fanoušků, radoval náš Lukáš Osladil. Ten se tak potřetí v řadě zúčastní Olympia Weekendu! Lukáš krom vynikajícího vyrýsování, skvělé separace svalů i papírově tenké kůže těžil z perfektní symtrie.

  • Října 2023 se uskuteční v kostele Svaté rodiny v Českých Budějovicích koncert souboru Dyškanti pod vedením Martina Horyny s odborným komentářem.
  • Ve finálovém dni figuroval i jeden ze zástupců české pokerové školy.
  • 8. 569 hráčů z 87 různých zemí světa cuando letos našlo cestu do $10. 500 No-Limit Hold’em TOP LEVEL – World Tournament, což z aktuálního vydání WSOP Main Eventu činí druhý největší šampionát v půl století trvajících dějinách.
  • Koncert je malou sondou do dobových hudebních souvislostí an ukazuje na místo některých z těchto autorů v historii hudebních útvarů, které jsou v mnoha případech dodnes živé.

Kanadský celek posílil útočník Jonathan Drouin, soupisku floridského týmu rozšířil osmnáctiletý bek Michail Sergačjov. „Když sony ericsson vám naskytne příležitost přivést hráče Jonathanova kalibru v tak mladém věku, je to be able to velmi důležité. Podobnou šanci jsem pravděpodobně dostal poprvé po pěti letech.

Srpna 2019, Koncert Souboru Dyškanti Em Festivalu

Navíc odsud pochází, takže jsem toho musel využít, “ uvedl generální manažer Montreal canadiens Marc Bergevin. „V Montrealu je mhh vás vytvořen velký tlak, všichni cuando to uvědomují. Pro mě jakožto hrokejistu je lepší hrát pod tlakem tady než někde jinde. Jsem frankofonní Kanaďan a budu se v tom tlaku vyžívat, “ slibuje Drouin. Bublina je prolomena, postupové stacky zabaleny a podle prvotních informací” “se z účasti ve čtvrtém z celkem deseti herních dní může těšit 1 . 286 hráčů. Kompletace výsledků zabere několik hodin, v ideálním případě v postupové listině nalezneme šest českých jmen — právě tolik našich reprezentantů totiž překonalo nástrahy druhého dne.

Aktuální dění jednoho stolu také můžete sledovat na placeném webu i s odkrytými kartami všech hráčů. Světovou sérii má ve své moci exkluzivně společnost pokerGO, kde lze zaplatit” “měsíční členství za pouhých 10 dolarů. Karlos mi jentak mezi řečí sdělil, že už prohrál kingy, po kterých spadl na 200K.

Mistrovství Světa V Ledním Hokeji – Český Tým Na Ms 2024

Odebírej newsletter od Refresheru a buď informován jako první. Jak je vidět, i actually staré blues s novou krví nakonec doplulo do 21. století. Meg je opravdu tvrdá bubenice, a tak se pojďme vrátit zpět carry out osmdesátých let the několik jejích drsných hardrockových kolegyněk dans le cas où připomenout. Nhlnews. cz je internetový machine, který přináší denně zpravodajství z NHL. Nikita Nestěrov neobdrží kvalifikační nabídku od Montrealu a just one. Července se stane nechráněným volným hráčem.

  • Odebírej newsletter od Refresheru a buď informován jako první.
  • Švýcarsko všech svých šest zápasů prohrálo, z . toho čtyři po základní hrací době.
  • My se teprve pokusíme vytvořit filozofii, “ dodává Lowes.
  • Příčku mezi pětistovkou nejvýkonnějších superpočítačů světa.
  • Čest severočeského hokejového rodu bude v Karlstadu hájit jen David, kreativního forvarda v nominaci nahradil liberecký Adam Najman.

Česká reprezentace ovšem z nastolených standardů velmi rychle slevila, což se jí v duelu ze silným soupeřem krutě vymstilo. Podívejte sony ericsson na informace ☑️ o českém hokejovém týmu ❤️ na Mistrovství světa v hokeji 2024. Kdo je trenérem, jaká je aktuální soupiska a… Mnohé lze však očekávat také od Patrika Nemetha, jenž po 11 letech v zámoří přestoupil do švýcarského Bernu. Debutant v seriálu EHT má mhh kontě 504 zápasů v základní části a dalších 33 duelů v play off NHL.

Nominace Česka Mhh Švédské Hokejové Hry 2024: Soupiska České Reprezentace, Statistiky V Národním Týmu

Ryan Riess em buttonu otevřel své Q na 9K, po kterých ho Bob Skopalík z . big blindu vystavil 52K allinu s A 5. Soupeř pochopitelně dorovnal a po flopu všichni tušili, co bude následovat. Hned turnová 2 rozhodla u další eliminaci v tomto turnaji. Martin Kabrhel z půlmilionvého stacku odházel už 200K. Naposledy ze small blindu re-raisoval Aslana Kalmaze em 42K, který light beer vrátil úder em 135K.

  • „Vyhrát třikrát během poměrně krátké doby,” “to be able to je pro ity kluky skvělé.
  • Tito úspěšní postupující již měli zajištěnou minimální výhru v hodnotě €400.
  • Průměrný člen švýcarské soupisky pro Švédské hokejové hry 2024 má téměř 27 make, měří 184 centimeter, váží 85 kilogram – a také odehrál už 21 zápasů za reprezentační áčko.
  • Navíc mu údajně hrozí od Fight Night time Challenge, kde má mít v prosinci zápas, pokuta, jestliže v listopadu nastoupí.

Celkem ze číslo zastavilo mhh 441 zaplacených buy-inech, přičemž pozdní registrace bude od teď ještě tři levely otevřená. A už v tuto chvíli je garance úspěšně vybraná. Po klasickém 6K open raisu 3-betnul Milan Hoang na 18. five hundred, po čemž ještě dostal 4-bet z Sergeie Verkhoturova na 47K. Milan sony ericsson pustil do delšího námyslu a poté se rozhodl své A K shovenout za 100K stack.

Února 2013,

Zazní skladby Charlese Luythona na verše Jiřího Bartholda z . Breitenbergu. Na projektu dále spolupracují Marta Vaculínová a Petr Daněk. Tak lze ve zkratce popsat nominaci české reprezentace na právě začínající Švédské hokejové hry. Trenér Radim Rulík opět pozval několik hokejistů, kteří v tomto ročníku tvoří kostru národního týmu – zároveň dal light beer šanci také debutantům i těm, kteří sony ericsson do mezistátní akce zapojí po dlouhých letech.

  • K triumfu Andyho Roddicka, který byl jeho předposledním v kariéře (2012), přidal další dva Taylor Fritz (2019 a 2022).
  • Jaké další duely nás v rámci spojeného galavečera čekají, se můžete podívat v tabulce níže.
  • Podobnou šanci jsem pravděpodobně dostal poprvé po pěti letech.
  • Není překvapením, že najdeme živé přenosy z Eastbourne u sázkových kanceláří, doporučit můžeme například Betano TV zde.
  • Ještě než některé z nich uvedeme, je třeba si říci um jejich určitém předvoji.
  • Posuďte sami – viz album „A-lan-nah“ (1995, např. „Family Secret“, „Dark Side Of Me“, „Blow Wind Blow“, „Irish Rain“, „Simple Man´s Dream“).

Ale to je fakt věc osobních preferencí, univerzální vkus neexistuje.”

Seriálu Zapomenuté

Jelikož Paul zrovna spolupracoval prog-metalovou partou Savatage, přizval ke spolupráci jejího člena Jona Olivu (voc, ks, bg) a new jejího budoucího člena Ala Pitrelliho (g, bg). Housley prošel postupně Buffalo, Winnipeg, St. Louis, Calgary, New Jersey, Washington, znovu Calgary, Chi town a Toronto. Kariéru zakončil po twenty-one sezonách s vizitkou 1495 odehraných zápasů a 1232 nasbíraných bodů (338+894).

  • Ryan Riess na buttonu otevřel své Q na 9K, po kterých ho Bob Skopalík z big blindu vystavil 52K allinu h A 5.
  • Slušně sa valí album „Mother Head´s Family Reunion“ (1994, mj. „Mother Head´s Family Reunion“, „Socialite“, „Where Performed Our Love Go“, „Soul To Soul“, „A Love Divine“), které Kotzen pořídil po odchodu ze zmiňovaných Poison.
  • Startovní listina u v Eastbourne velmi solidní.
  • Za připomenutí určitě stojí dvojalbum „Stromboli“ (1987, např. „Carmen“, „Košilela“, „Ó hory, ó hory“,  „Stromboli“, „Třesky plesky“, „Villa Ada“) a songy „Sandonorico“ a „Okolo ohňů“.
  • Vláda včera schválila návrh zákona o audiovizi.
  • Dvaadvacetiletý forvard Jujhar Khaira podepsal dvouletý kontrakt s Edmontonem.

Vloni jich bylo pět, předloni a new v roce 2016 čtyři. Nechť však kvalita i letos zvítězí nad kvantitou, v každé z . těchto edicí ze náš reprezentant probojoval alespoň do šestého herního dne. Informace o dalších českých (ne)postupech vám přineseme po zveřejnění kompletních výsledků, menší bunch si měl podle informací finalisty ČPT Tomáše Koláříka zabalit Stanislav Cifka. 2022 Goodwin Champions přináší Platinum Variants celého základního setu, Splash associated with Color a karty Goudey. Každá varianta jou vytištna za pomocí chromové technologie!

O Životě A Díle Zpěváka Rudolfínské Kapely Jana Sixta Z Lerchenfelsu

Slovenský zástupce Peter Ralbovský nejprve na flopu 4 J 7″ “chytil set čtyřek, ze kterým soupeře jen docalloval. Protivník přesto se svou even draw nahazoval druhý barel i po turnové T, kde už ho Ralbovský přetáčel. Cizinec přeci jen ještě dorovnal a new po riverové 2 z první shovenul. Turnového J oba soupeři procheckovali, načež board zkompletovala Q. Po této kartě Mraky leadnul 30K, což soupeř sony ericsson svým A K snapnul. Mrakeš ukázal pouze trips s J 6th, se kterým po hře spadl em 420K stack.

  • Na všem špatném sony ericsson dá nalézt něco dobrého, bubble-boy jou prvním potvrzeným účastníkem příštího Main Eventu, jako cenu útěchy totiž Pochedly obdržel $10tisícovou vstupenku.
  • Také Finové em turnaj EHT empieza Švédsku nominovali 2 brankáře, 10 obránců a 15 forvardů.
  • Velmi dobře sony ericsson předvedli na surové,  „sabbaťácké“ desce „Sleep´s Holy Mountain“ (1992, např. „Dragonaut“, „The Druid“, „Aquarian“,  „Evil Gypsy – Solomon´s Theme“, „Holy Mountain“).
  • Klikněte SEARCH ENGINE MARKETING a vsaďte si em Czech Tour s bonusem za registraci.

V právě probíhající sezoně stihl ve 42 zápasech posbírat 51 bodů (20+31) a dělí se ngakl o první příčku v extraligové produktivitě. Kdo ví, třeba se potká v jednom útoku se svým největším konkurentem – do Švédska odcestoval také liberecký Tomáš Filippi. Její soupeřka, Kamila Šimková, má na kontě celkem tři profi zápasy, avšak v posledních dvou si bohužel připsala prohru. V jednom případě se nechala ukončit už v prvním kole na TKO a v druhém ji protivnice porazila mhh body.

Hudebních Tisků

Jednalo se samozřejmě o soubor Stromboli kytaristy a skladatele Michala Pavlíčka se zpěvačkou Bárou Basikovou. Zvukové, atmosférické plochy, ostrá, ale i vznášející se Michalova kytara a do toho Bářin působivý, někdy až operní vokál – svým způsobem se jednalo u vcelku originální útvar, byť jen z části. Druhou část představovaly běžné rockové písničky. Za připomenutí určitě stojí dvojalbum „Stromboli“ (1987, např. „Carmen“, „Košilela“, „Ó hory, ó hory“, „Stromboli“, „Třesky plesky“, „Villa Ada“) a songy „Sandonorico“ a „Okolo ohňů“. Letech odepsaný art a progressive rock se na přelomu osmé a deváté dekády několik kapel – byť ve velmi skromném počtu – rozhodlo vzkřísit. Let, která sice stavěla na nablýskaném zvuku, ovšem také em kompoziční primitivnosti, kterou měla zakrýt rafinovaná aranžmá.

  • V následující tabulce se podívejte na kompletního pavouka dvouhry, který ubde aktualizován o výsledky všech zápasů.
  • Návrat Boilesena si Neestrup professional klubový web pochvaloval, zvlášť když chybí stoper Davit Khocholava.
  • V roce 1558 publikoval první česky psanou učebnici hudby a redakčně an autorsky se podílel mhh kancionálech Jednoty bratrské z let 1561 a 1564.
  • Státní fond kinematografie bude přejmenován na Státní fond audiovize a vedle filmů a new seriálů bude podporovat také vývoj počítačových her.
  • Už jenom být součástí této vybrané skupiny hráčů je jistojistě obrovským úspěchem.

Chaloupky, o které jsme referovali v září 2023. Sborník obsahuje i konferenční příspěvky členů výzkumného centra” “Musica Rudolphina. V USA se stala na určitý čas hvězdou kanadská zpěvačka Alannah Myles, která sony ericsson soustřeďovala na tvrdší melodický rock, jejž obohacovala svým řádně procítěným vokálem. Úspěch měla i s dvojkou „Rockinghorse“, ale už jen doma v Kanadě (1992, hit „Song Instead Of A Kiss“, dále např. „Our World The Times“, „Sonny Say You Will“, „Love In The Huge Town“, „Make Myself Happy“, „Lies In addition to Rumors“).